services

Hva vi gjør

Nor ønsker å bidra til å spre kunnskap, ideer og innsikter som kan inspirere oss alle til å leve det livet vi har potensiale til å leve – og å bidra til en bedre verden.

Vi utgir sakprosabøker som handler om selvutvikling, ledelse, livsstil – og andre temaer som kan inspirere lesere til å skape seg det livet de drømmer om.

Mange som vil utgi en bok ønsker å bli publisert på et tradisjonelt forlag. Det gir deg kredibilitet, og det gjør selve produksjonsprosessen enklere for deg som forfatter. Men baksiden er at du mister rettigheter til innholdet ditt og mesteparten av inntektene fra salget av boken din.

En annen mulighet er selvpublisering. Da beholder du rettigheter og inntekter selv, men du må også gjøre det aller meste av jobben selv. Det vil heller ikke gi deg som forfatter like mye kredibilitet.

Som forfatter på Nor vil du få det beste av begge verdener. Du vil beholde rettigheter og inntekter selv, OG du vil få hjelp med hele produksjonsprosessen. Vi jobber med bransjens beste fagpersoner og vil sørge for en bok av høy kvalitet.

Det unike med Nor er at du investerer i boken din på forhånd, og kan beholde alle inntekter etterpå. Du får kredibilitet, en bok av høy kvalitet, hjelp med hele produksjonsprosessen, hjelp med markedsføring og samarbeidsavtaler med store aktører i bransjen når det gjelder salg og distribusjon.

-Vi håndplukker våre forfattere
-Vi trykker alle våre bøker i Norge
-Vi bruker kun miljøvennlig papir
-Vi jobber med de beste fagpersonene i bransjen
-Vi er opptatt av bærekraft og samfunnsansvar

Ønsker du å bli vurdert utgitt på Nor, send oss en bokpresentasjon her.

You're in the right place.

CONNECT

elsewhere:

lytt til

podcasten

få masse inspirasjon på

facebook

Sjekk ut vår 

INSTA