nor sin guide til deg

Dette er verktøyene som kan hjelpe deg på veien fra idé til ferdig bok. Her vil du finne både gratisressurser og ulike kurs som har hjulpet flere hundre damer før deg! Dette er selve oppskriften du trenger for å komme deg helt i mål med drømmeboken din.

verden venter på din bok

Forfatter-programmet

Forfatterprogrammet er både for deg som er helt nybegynner og ikke en gang har en ferdig bokidé, OG for deg som har skrevet bøker før. Her vil du finne ditt unike budskap og endelig skrive ferdig sakprosaboken din.

les mer her →

onlinekurs

Magisk memoar-skriving

Drømmer du om å skrive en personlig bok om noe du har opplevd? Kanskje du ønsker å hjelpe og inspirere andre?

Da er dette kurset for deg!

Jeg vil ta kurset →

manuslesing

få en grundig gjennomgang

Dette er en unik sjanse til å få manuset ditt vurdert av en profesjonell konsulent hos Nor Agency. Vi har begrenset kapasitet og tar derfor kun inn noen få manus. Søk nå hvis du vil ha hjelp til å løfte manuset ditt.

Vis meg mer →

veiledning

1–1 coaching

Går du med store drømmer og er klar for å satse?Vil du bygge en business som sakprosaforfatter, eller bidra til å endre verden, er dette perfekt for deg.
I en coachingpakke med forlagsjef Tina Holt, vil du få personlig tilpassede råd. Det kan hjelpe deg med å nå store mål og å kunne drømme enda større.

Jeg vite mer →

All about

Sakprosa, bok, budskap, bærekraft, business, gode rutiner, vekst, muligheter og store drømmer.

er du enig? da er vi trolig en god match for deg.

Bente Josefsen har hatt stor suksess med boken sin Sukkeravhengig? Bli frisk uten sukker. Og havnet på 3. plass på den offisielle bestselgerlisten. Hun har også merket stor pågang i businessen sin etter at boken kom ut.

funker det?

bestselgere fra forfatterprogrammet

Annabell sin bok ble nr. 3 på bestselgerlisten

“Det var særlig ei setning som brant seg fast i sinnet mitt, «kill your darlings»!”

Annabell har skrevet boken Fredsarbeid i heimen , som havnet på 3.plass på den offisielle bestselgerlisten etter å ha blitt gitt ut på Cappelen Damm. Annabell fikk dermed stor suksess med boken sin og deltok som gjest på God Morgen Norge.

- Annabell Stefanussen

boken til bente ble nr. 3 på bestselgerlisten

“Det å ha en oppskrift og en trygg veileder i Tina, som jeg også kunne sparre med underveis, det er gull verdt.”

- Bente Josefsen

- Marie Olaussen

Marie Olaussen har skrevet boken Hvordan bli rik på et år, som kom ut på Cappelen Damm i starten av januar. Boken ble NUMMER 1 på bestselgerlisten allerede etter en uke. Marie har også fått imponerende mange følgere på Instagram.

boken ble nr. 1 på bestselgerlisten

“Jeg jobbet med denne boka lenge før jeg meldte meg på Forfatterprogrammet, og det ble ikke et eneste kapittel. Men etter at jeg kom inn, ble det bok på tre måneder!”

Har du det som skal til?

Siden vi jobber med sakprosabøker OG elsker tester, har vi laget en quiz som gir deg svaret på om du har det som skal til for å bli en sakprosaforfatter. 

la oss finne ut...

hvilken forfattertype er du?

ready to level up?

del det du vet

Har du et viktig budskap? Vi hjelper deg med å få det ut i en bra bok – sånn at du kan gi både deg selv og andre nye muligheter til et mer magisk liv. Vi utgir sakprosabøker som handler om selvutvikling, ledelse, livsstil – og andre temaer som kan inspirere lesere til å skape seg det livet de drømmer om.

CONNECT

elsewhere:

lytt til

podcasten

få masse inspirasjon på

facebook

Sjekk ut vår 

INSTA