FUN FACT: Smalltalk er noe av det vanskeligste jeg vet om. Syns det er mye lettere å snakke fag og være rådgiver for 100 damer en hel helg enn å snakke om været med et par ukjente mennesker i tre minutter. 

Nå som vi er helt i oppstarten av Nor gjør jeg veldig mye forskjellig, men målet fremover er at jeg skal ha fokus på strategi og utvikling, og fortsette med forfatterrådgiving og podcast. 
Det jeg jobber aller mest med nå er å lage gode prosesser, og å frigjøre mest mulig tid til å kunne ta godt vare på forfatterne vi jobber med, og å være en best mulig leder for teamet.

Tina

gründer & ceo

FUN FACT: Noen kaller meg en "crazy plantlady". Jeg liker å tro at det er fordi jeg har over 50 planter hjemme... Men det er nok fordi jeg gir dem navn og liker å snakke med dem.

For det meste arbeider jeg "bak sceneteppet" og organiserer prosjekter og lanseringer av kurs og eventer. De fleste dager kan du finne meg i innboksen. Der hjelper jeg kunder med tekniske utfordringer og svarer på de aller fleste spørsmål. 

silje

administrativ leder

FUN FACT: Jeg syr mine egne klær når jeg ikke får kjøpt de, og er en av litt for mange som slang meg på strikke-trenden under lockdown. Også stortrives jeg på kjøkkenet. Noen vil kanskje si at jeg er en litt eldre sjel fanget i en 22-år gammel kropp.

Du kan kalle meg en kreativ alt-mulig-dame. Jeg lager innholdet til våre sosiale medier kanaler, Instagram og Facebook, samtidig som jeg har ansvar for at nettsiden ser inspirerende og vakker ut til enhver tid. I tillegg lager jeg design til alt som måtte trengs – nettside, annonser, bonuser og SoMe.

MARIANNE

koordinator for markedskommunikasjon

FUN FACT: Jeg elsker eventyr og fantasy i alle former, har en diger kiste full av fantastiske kostymer og drømmer om å bo i en middelalderborg. Helst en med moderne oppvarming, jeg er nemlig en notorisk frysepinn.

Jeg gjør veldig mye forskjellig, men det meste handler om å skape godt innhold. Mye av jobben min består i å produsere og redigere tekster til bruk i alle mulige kanaler. Jeg er også ansvarlig for å booke forfattere og fagpersoner til spennende samtaler som jeg får lov til å holde inne på Forfatterprogrammet. 

vibeke

innholdsansvarlig

CONNECT

elsewhere:

lytt til

podcasten

få masse inspirasjon på

facebook

Sjekk ut vår 

INSTA